• Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 6977 96 23 62

Δυο λόγια για εμάς

Ποιοι είμαστε

Η SOLAR INCREASE είναι μια επιχείρηση με έδρα την Πτολεμαΐδα η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της συντήρησης των  φωτοβολταϊκών σταθμών.

Η SOLAR INCREASE, βρισκόμενη στη δεύτερη δεκαετία από την ίδρυση της, αποτελεί τον επίσημο συνεργάτη της VOLTALIA HELLAS με την πλήρη συντήρηση και επίβλεψη των φωτοβολταϊκών σταθμών της.

Η επιχείρηση μας, με τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση του προσωπικού της σε πεδία συντήρησης φωτοβολταϊκών σταθμών, έχει ως στόχο να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά σχετικά με τις υπηρεσίες τις οποίες παρέχει, έτσι ώστε η επένδυση να είναι πάντοτε λειτουργική και προσοδοφόρα.

Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε εξ' ολοκλήρου τη συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών με εργασίες όπως η χλοοκοπή, το πλύσιμο ηλιακών συλλεκτών, η επίβλεψη μέσω της τηλεμετρίας και η άμεση επέμβαση όποτε αυτή χρειαστεί.

Στόχος μας, με τον σύγχρονο και αξιόπιστο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και με το άρτια και συνεχώς εκπαιδευμένο προσωπικό μας, η συνεργασία και η παροχή των βέλτιστων υπηρεσιών συντήρησης φωτοβολταϊκών σταθμών σε ιδιώτες, επαγγελματίες και εταιρίες.

Εμπιστευτείτε την SOLAR INCREASE για να εξασφαλίσετε την επένδυση σας.

 

ΤΙ ΕΝΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ;

Συντήρηση Φ/Β σταθμών νοείται οποιαδήποτε ενέργεια και ανθρώπινη παρέμβαση που συμβάλει στην αύξηση παραγωγής της ηλεκτρικής ενέργειας της επένδυσης σας. Μην ξεχνάτε ότι μια επένδυση όπως τα φωτοβολταϊκά πάρκα, συνεχώς είναι αντιμέτωπη με τις καιρικές συνθήκες.

Στις εργασίες συντήρησης κατατάσσονται η χλοοκοπή, το πλύσιμο ηλιακών συλλεκτών και η τηλεμετρία μέσω της οποίας εντοπίζεται άμεσα οποιαδήποτε πιθανή βλάβη κάποιου από τα εγκατεστημένα συστήματα.

Βρείτε πληροφορίες για τις υπηρεσίες που σας παρέχει η Solar Increase

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή πλοήγησή σας. Μάθετε περισσότερα Αποδοχή